måndag 30 december 2013

Familjen är komplett igen !

God förmiddag kära läsare !

T kom hem vid kvart i tio igår kväll vilket var en trevlig överraskning då dom skulle inventera igår ! Förra året var han hemma typ tre på natten men som hade tydligen hunnit med en del under dagen så då gick det lite fortare, thank god ;)
Är så himla skönt att vara alla samlade i några dagar igen, är så sjukt tråkigt att vara ensam vuxen hemma med barn och vardagsbestyr... Så mycket roligare och enklare när min älskade man också är hemma ! :)

Just nu är T och tränar, Vidar sover och jag å L sitter och slappar i soffan ! Vi funderar på att åka ut till thuns idag, kolla om dom har någon rea :) ska även till Elgiganten och köpa en kaffemaskin som vi har tittat på ett tag. Dom hade rea på den just nu och vi fick pengar i julklapp av svärfar och Lena till att köpa en ! Måste även införskaffa ett par nya hörlurar till Livia. Hon tittar mycket på film på ipaden och då vill man ju slippa höra skiten !;)

Sen blir det familjemys hela kvällen lång ! Få i säng ungarna i hyfsad tid så jag och T kan få lite vuxen tid i soffan ! Kanske se en film :)

Ha en fin dag nu !

Kram A


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar