torsdag 28 november 2013

Till salu !

Hej svejs !

Nu finns vårt radhus ute på hemnet, sjukt nervös för försäljningen... Vill få ut lite extra gärna så vi kan lägga dom pengarna på lite renovering och möbler till lgh !:)
Här kommer länken till hemnet, kom och köp !!!;)

http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-4,5rum-savja-uppsala-kommun-smalandsvagen-34-5914917

Efter jag hämtat Livia från dagis idag så åkte vi ut och handlade lite på Ica maxi, dom har mina favvo celcius där plus att det är på andra sidan stan så man kan ju passa på att slå ihjäl en timme eller två ;)

Gick även in på rusta och köpte en väldigt försenad födelsedags present till mormor ! Hittade en julig kanna och lite choklad :)

Köpte med oss lite lussebullar och åkte dit och fikade ! Så mysigt att dom flyttat in till stan äntligen ! Dom hade hus i björklinge innan och det var väl många som trodde att vi aldrig skulle få morfar därifrån ;)

Mina barn var som vanligt på strålande humör, NOT ! Så det blev en ganska kort visit. Fattar inte vad det är med L?? Hon är som ett jävla åskmoln mest hela tiden ! Det jobbiga är att det inte bara är mot oss utan även kompisar , släkt etc. Sjukt jobbigt, man skäms ju när hon tittar på dom som om dom vore dumma i huvet !!!
Hoppas hon växer från det snart !

Kom hem efter fem och orkade verkligen inte göra någon avancerad mat ! Blev pasta och falukorv till L och viktväktar soppa med en fullkornsmacka med keso på till mig !
Inte så roligt, men blev mätt iaf !:)

Måste snart gå och väcka Vidar annars kommer han aldrig somna ikväll !!!
Och det vill vi inte riskera !;)

Kram A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar