måndag 25 november 2013

Ny vecka !

Hej svejs !

Ny vecka nya tag :)

Började morgonen med en liten snabb städ här hemma, mäklaren skulle komma och ta kompletterande uppgifter vill ju inte att det ska se ut som en bombnedslag då !

T jobbade till två och så fort han kom hem så stack jag iväg till gymet, körde 5 km på löpbandet och styrka på det ! Så skönt att vara till baka på gymet, Gud vad man saknar det bara man missar en gång !!!

Imorgon blir det en annan form av träning, storstädning ! Inte fullt lika roligt men måste göras innan onsdagens fotografering av huset ! Ska bli kul att se alla bilder sen, är faktiskt stolt över vårt fina radhus och hoppas vi hittar rätt köpare som kommer trivas lika bra som vi har gjort ! Men nu är det nya tider och vi har gjort Sävja ! Iaf för denna gången ;)

Nu på kvällen har vi farit lite, var till rusta och köpte lite saker ! Bl.a. Ett matt underlägg som vi har lagt under madrassen i sängen. Den bara glider så tror detta kommer att göra susen !:) sen blev det lite annat smått och gott , nya filtar till soffan, ljus mm !

Blev lite handling på Coop också, fattar inte känns som vi handlar hela tiden... Är ju på Ica Sävja var och varannan dag och sen 1 storhandling per vecka ! Känns som vi är 10 pers i denna familjen. Blir väl så när man som jag äter typ 50 frukter i veckan haha !

Nu har vi lagt kidzen, ska hoppa under nya mys filten i soffan med min yoggi och finn crisp med frukt såklart !;)

Inga sensationer på mat fronten idag, gröt till lunch och räkomelett till middag ! Men super gott för d !:)

Hörs imorgon, sov gott på er !

Kram A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar