måndag 13 januari 2014

Summer red !?

Hej vänner !

Burr så jäkla kallt det är ute, jag är verkligen ingen vinter människa och längtar så himla mycket efter våren ! Känns långt borta just nu ...:(
Men när våren/sommaren känns långt borta får man piffa upp vintern så gott det går ! Tänkte jag skulle testa om jag passar i rött läppstift !? Testade lite olika nyanser och föll till slut för ett från isadora " summer red " ! Själv tycker jag att det ser helt okej ut... Tror det tar ett tag att vänja sig men känner att det piffar upp lite nu i mörkret :) vad tycker ni ?? Ris eller ros !?

Annars har vi inte gjort så mycket idag, lämnat in bilen för broms byte. Jippi, not ! Druckit kaffe och försökt tina upp våra frusna kroppar med sockor och tjock tröjor :)
Fick skjuts av T till dagis då han skulle till jobbet så gick vi hem, skönt ändå med lite frisk luft och det har ju varit fantastiskt fint väder med sol å allt :)

Ikväll blir det ett nytt recept att prova till middag ! Ska göra någon slags köttfärs gratäng. Ska ha i lite rotfrukter och krossade tomater, hoppas det blir gott !:)

Hörs mer sen !

Kram A




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar