tisdag 5 augusti 2014

Slut som artist...

Alltså tror det var jobbigare för föräldrarna med heldag på dagis än för barnen haha ! Sen så går ju klockan så jäkla sakta när man bara sitter där ! Har varit för varmt för att vistas på deras gård som ligger mitt i solen så alla har umgåtts inne på vidars avdelning där det typ var 200 grader !

Det går iaf jätte bra !!!:) Livia har varit på hennes avdelning själv i princip hela dagen. Kände att det mest hämmade henne att vi var med och det hade vi rätt i ! Så fort vi lämnade henne så blev det fullt ös och hon hade jätte kul hela dagen !:) Vidar är även han framåt och kors i taket så somnade han i vagnen utan några större problem, sov i ca en timme ute på gården !

Till middag blev det gröt idag då jag inte orkar äta något annat i denna värme ! Var egentligen sugen på yoghurt men har ätit det typ varje dag nu i en vecka så behövde bryta av med något annat !;)

Nu på kvällen var jag och kidzen till bolandcity. Köpte lite fina kläder till Livia och kompletterade med lite frukt och mejeri. Sånt tar slut så fort här hemma ! Fy vill inte ens tänka på vad vårat mat konto är på i månaden... Känns som att vi handlar var och varannan dag !!!

Nu sover Vidar så nu tar vi kväller i soffan och laddar för imorgon ! Jag tar ungarna själv på dagis imorgon då T behöver jobba, jippi... Not ! ;)

Kram A




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar