onsdag 12 mars 2014

Muskel sträckning & nyckel !

Hej vänner !

Sitter här med muskel sträckningen från helvetet i ryggen... Verkligen super lägligt nu när vi ska renovera, bära etc !!!:(
Måste ha hänt på gymet igår även om jag inte minns att jag gjorde nån konstig eller annorlunda övning !? Aja bara köra alvedon och smörja med voltaten eller nått !?

Idag har vi iaf varit till lägenheten och rekat !:) så himla roligt att vara där när det är vårat ! Vill bara sätta igång och lägga golv nu, kommer bli sjukt snyggt ! Längtar tills allt är klart och vi kan sitta på våran 18 kvm terass med ett glas vin och njuta av vår fina utsikt !:)

Ska dit med mamma och pappa ikväll igen, passar på att köra dit lite mer golv, tapetbord mm.

Imorgon sätter T igång med golv läggning och jag får väl assistera så gott det går ! Skippar gymmet imorgon så det inte blir värre !

Har rensat livias rum idag och kört iväg massa leksaker, gosedjur etc till röda korset. Skönt att bli av med saker som vi inte använde innan vi börjar packa ! Var längesen livias rum var så städat, man ser ju nästan delar av golvet nu haha !

Här har ni en dagens på mig också, premiär använde ballerinas idag då det har varit så underbart väder ! Helt sjukt att det bara mitten på mars och så här vårigt väder redan ! Me like !!!;)

Hörs sen !

Kram A



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar