lördag 15 mars 2014

Hamptons !

Hej svejs !

Skulle bara kika in och visa ett smakprov på tapeterna i vidars rum ! Det är lite hamptons, Ralph lauren känsla över dom !:) så sjukt snygga, inga direkta barn tapeter men varma och neutrala som kommer att funka länge ! Gillar inte riktigt bil och djur mönster på tapeter...

Var som sagt upp en sväng på em för att tapetsera lite, även min bästa vän och kille kom upp och hjälpte till att skruva ner köks luckorna som ska in på lack på måndag. Dom är i ek idag och ska bli vita ! Tusen tack fina ni !!!:) Även kakel och bänkskivor ska bytas. Fy börjar känna att det brinner i knutarna... Så sjukt mycket att fixa och T har golv läggningen som är prio för honom ! Inte blev det bättre av att pappa inte klarade av att hjälpa till med tapetseringen idag pga en eventuell spricka i revbenet efter att ha busat med en jobbarkompis, suck ! Men men det är bara köra på så gott vi kan och hoppas på det bästa !;)

Nu blir det lördags mys med mina små hjärtan ! Smakade en mörk choklad med kokos från marabou premium, men jag är inte jätte imponerad ! Blev lite för mycket efter ett tag, men det är väl iofs bra då man inte kan över äta den !:)

Hörs imorgon vänner !

Kram A


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar