fredag 7 mars 2014

Fredag hela veckan !?

Men allvarligt !!! Fredag igen ?? Jag fattar inte vart veckorna tar vägen !?
Samtidigt som det är skönt att tiden går fort när man har så mycket man ser fram emot... Lägenheten, Barcelona, vår och Spanien i sommar så är det ändå skrämmande att livet bara susar förbi !!! Vidar blir snart 1 år och jag tycker inte det var längesen han föddes !

Idag är det iaf exakt 1 vecka till vi får nya nycklarna till nya lyan, längtar såå mycket ! Ska bli så kul att få något helt nytt !:)

Just nu är T på gymet, Vidar sover och jag å L sitter i soffan å myser. Blir lunch när T kommer hem sen blir det en sväng till Ikea och mio ! Vi ska köpa nån slags loft/vånings säng till L, vill att den ska vara med förvaring och lek yta under. Jobbigt bara att hon ska komma in till oss på nätterna fortfarande ! Man är ju rädd att hon ska snubbla på stegen och ramla ner mitt i natten ! Men hon vill så väldigt gärna ha en sån säng så vi ska åka och titta iaf !

Ikväll blir det middag hos mamma och pappa. Lite kvalitets tid nu när dom varit borta en HEL vecka haha !:) får se vad det blir för mat, tacos kanske !?

Här kommer en dagens outfit så hörs vi mer sen !

Kram A





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar