onsdag 30 april 2014

Hemma igen och mammamys inbokat !

Hej på er !

Nu är man hemma igen hos våra älskade barn ! Det tar inte många minuter så är vardagsbestyren i full gång igen haha !

Hade lite otur sista dygnet i Barcelona då T blev mystiskt sjuk i magkramp och feber !:( inte roligt för honom då han inte någon ork alls och inte kunde varken äta eller dricka något ! Inte det mest optimala när man bara är borta ett par dagar !

Vi har iaf haft det underbart ! Barcelona är verkligen en stad helt i våran smak ! Finns både strand, kultur och shopping ! Maten kunde ha varit bättre dock... Kändes som att vi hade jätte otur med alla våra val av restauranger ! Dom var alltid jätte mysiga och god sangria men maten var inte jätte bra ! Men 2 av 3 får man väl vara nöjd me hehe !

Vi gick väldigt mycket och tog även en sightseeing buss så att vi skulle få se lite mer utanför stan också. Men finast var det ändå vid strand gatan och i dom gotiska kvarteren där det var super fina byggnader och massa mysiga gränder ! Vi bodde helt ok men nästa gång blir det vid barceloneta stranden där vi tyckte det var mest att se och göra !

Kommer absolut att åka tillbaka !

Igår bokade jag biljetter åt mamma å mig till musikalen pricilla ! Blir en mamma dotter dag i Stockholm med shopping, mat och musikal ! Det är redan nästan helg och jag längtar redan, ska bli super kul !!!!

Idag har jag och kidzen varit iväg och klippt Livia och letat kacka till henne ! Har inte hittat någon bra ännu så vi ska iväg snart igen när T kommer hem ! Han är och köper virke till terassen. Hoppas han orkar lägga golvet bara, han är inte helt kry än !:(

Hörs sen !

Kram A




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar