söndag 14 september 2014

Vilken helg !

Minst sagt...

Vi har haft det både helt underbart men även jobbigt med två magsjuka barn !

I fredags sov barnen hos mormor och morfar. Livia var då frisk från magsjuka men fortfarande jätte varm och hängig så hon har mest sovit sig igenom helgen !:( Vidar har varit lite krasslig i magen men inte verkat dålig på något annat sätt så vi tänkte att dom har det lika bra med världens bästa mormor och morfar som hemma !

Vi var därför ut och käkade lite middag på stan på fredagskvällen för att fora min födelsedag och det var skönt för barnen att vakna hos mina föräldrar då vi skulle upp tidigt på lördagen för att åka på mys helg i Stockholm. :)

Allt verkade frid och fröjd men på morgonen så ringer mamma och berättar att även Vidar har kräkts och verkar tok hängig !!! Vad är oddsen för att detta ska hända !? Sist vi åkte iväg själva var till Barcelona för ett halvår sedan och då var Livia magsjuk också, WTF !!!

Nu satt vi ju redan på tåget på väg till Stockholm och hotellet kunde vi inte få tillbaka några pengar på så vi sa att vi skulle avvakta och blir dom ännu sämre så får vi helt enkelt gilla läget och åka hem !:(

Men det stabiliserade sig under dan och dom sov mycket så vi bestämde oss för att stanna kvar ( med viss ångest och dåligt samvete såklart ) ! Det är tur att barnen har en sån fin relation till sin mormor och morfar och att dom känner sig lika trygga med dom som med oss !

Vi fick iaf en jätte fin helg med shopping, god mat och massa vin !:) vi gick i säkert 5 timmar runt stan och på kvällen sen var vi verkligen helt slut ! Tror vi däckade vid halv elva haha !;)

Lunchen på lördagen intog vi på Tures i Sturegallerian ! Vilket toppen ställe, god mat och riktigt bra service !:)

Båda kidzen sover nu och jag har lyckats peta i Livia resorb ! Blir orolig när hon haft feber i tre dagar nu och knappt ätit något heller !:( jag jobbar bara två leg imorgon bitti så hemma vid halv tolv igen. Ungarna får vara hemma så länge det behövs i veckan, vill bara att dom ska bli sina vanliga busiga jag igen !!!!

Kram A








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar