måndag 29 september 2014

Mag problem och inredning !

Hej på er !

Denna dagen blev minst sagt inte som jag hade tänkt mig... Vaknade av en molande värk i magen som sen har resulterat i en massa spring på toaletten if you know what i mean !?;(

Skulle ha flugit till Billund nu i eftermiddag men vågar inte chansa på att det hinner gå över så det var bara att sjuka sig, suck... Är så jäkla trött på detta sjukande så jag skulle kunna spy ! Kan inte alla bara få känna sig pigga och krya för en gångs skull !!! Vidar verkade iaf ha blivit snor fri imorse, ta i trä ! Så hoppas på friska barn nu ett tag iaf !

Just nu ligger jag i sängen och läser en ny bok jag köpt. En enda natt av simona ahrnstedt, den verkar bra ! Har varit ute med soporna också, vilket underbart väder det är ute ! Rena sommar fellingen.
Synd att man ligger här å ugglar !:(

Har inte bjudit på så många bilder från vårt hem... Så tänkte jag skulle börja med att visa kidzens rum så kommer resten lite sporadiskt när det är ny städat !:)

By the way på fredag ska jag göra något riktigt roligt som jag ser fram emot jätte mycket ! Handlar om ett stort intresse som jag haft i hela mitt liv ! Mer om detta i nästa inlägg !;)

Önskar er alla en fin måndag !:)

Kram A





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar