onsdag 15 oktober 2014

Jobbkväll och stall liv.

Hej på er !

Har just kommit hem från stallet. Hade en härlig ridtur på världens piggaste nordis ! Galopperade över en åker och kan säga att det gick av bara farten !;) undvek dock skogen idag då älgjakten pågår. Vill ju inte bli tagen för en älgko och hamna i frysen hos någon skjut glad gubbe hehe !:)

Idag är lilla V hemma då han inte alls är pigg... Suck när ska denna skit förkylning ge med sig !? Feber, snorig och idag hörde även t att det förmodligen var två fall av vattkoppor på vidars avdelning ! Jag pallar inte längre !!!:( tycker så sund om lillkillen, att han aldrig ska få bli pigg !

Igår jobbade jag. Dock blev kortdag långdag då vi fick ta en flygning till efter våran ordinarie. En annan kärra hade fått punktering i Vilnius ! Så typiskt... Men men klart man ställer upp när man ändå är där !:)

Idag och imorgon är jag ledig sen är det dags för månadens helgjobb. Kommer dock hem tidigt på lördag morgon efter natt i Billund så blir ju nästan ledig hela lördagen !:)

Igår var jag och Vidar en sväng till Karin. Lämnade över babybjörn och babygym. Känns som att dessa grejer har gått mellan oss typ hundra gånger haha ! Karin ska ha sitt tredje barn i nov. Visst var det 4 vännen !? Samma som Livia isåfall ;) aja nu får det iaf vara slut på barn för ett tag, annars kommer väl vi aldrig bli av med dom där jäkla bebis sakerna hehe !

Idag jobbar T så blir till att roa kidzen själv. Det känns ju lagom kul när Vidar är som ett åskmoln som vill bli buren hela tiden ! Har provat att lägga honom nu så förhoppningsvis sover han ett litet tag !

Hörs mer sen !

Kram A




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar