lördag 19 september 2015

Halleluja !

Ni vet känslan när barnen åkt iväg till mormor & morfar för övernattning och man själv städat undan orkanen som blåste fram här på förmiddagen, sen sjunka ner i soffan med ett glas rött och vetskapen om en stundande middag och bio på stan ikväll !!!

Livet är gött just nu !;)

Annars har jag och barnen roat oss med städning ( jag tar undan, barnen plockar fram ) varit en sväng till bolandcity för inköp att ballerina kläder till livia och ett paraply till Vidar.

Livia har börjat dansa igen, på söndagar kör hon nu framöver förberedande balett ! Super kul att hon hittar något hon gillar och det är prompt ballerina hon ska bli ;)

Vidar behöver vi nog inte ens nämna vad han kommer att syssla med... Skönt när han kan hänga med sin pappa i hallen hela helgerna !;)

T är på klubbdag... Nähä !;) kommer hem till fyra. Då far vi ner på stan för lite middag och bio mys. Har inte varit på bio på evigheter så det ska bli mysigt ! Även om det kanske inte är min favvo film direkt, mission impossible 125 eller nått i den ordningen !;)

Bjuder på en höstlig outfit idag. Ny polo stickat från Lindex och mina nya sneakers !

Kram A ❤️


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar