måndag 9 juni 2014

En dag att fira !

God kväll vänner !

Idag är en speciell dag... Min mans födelsedag närmare bestämt !:) 29 år blir min kära man idag, måste säga att han bara blir snyggare för varje dag !!!

I september är det 10 år sedan vi träffades. Har haft både motgångar och underbara åt med denna man, men kan nog med säkerhet säga att så tillfreds och lyckliga som vi är nu har vi nog aldrig varit !

Vi bor i våran drömlägenhet, har två fina barn och är varandras bästa vänner och så otroligt lyckliga tillsammans ! Älskar dig gubben, låt oss alltid ha det så här bra !:)

Idag har vi hunnit med mycket... Vi har fixat pass till barnen, fikat hos min mormor och morfar och haft vänner över på besök ! Riktigt trevlig dag som gått i ett ! Barnen har varit glada och vi har ätit gott och druckit gott ! Satt hela kvällen bara jag och mannen å pratade och mös på terassen ! Älskar dessa somnar kvällar :)

Nu är det dags för sängen och ladda batterierna för imorgon ! Sommar fest på dagis och umgås med efterlängtade föräldrar står på schemat !:) mamma och pappa landar inatt efter ca 40 timmars försening från staterna ! Längtar !;)

Kram och god natt !




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar