onsdag 11 juni 2014

Dagen som varit.

God kväll kära ni !

Full fart har det varit idag som vanligt... T var till gymet imorse så jag och Vidar hade lite egentid ! Vi var till lekparken en sväng men fy så kvavt det varit idag, svårt att klä sig !

När T kom hem så drog jag iväg till Vero för lunch med Kristin. Vi lärde känna varandra på Kreta när vi var där samtidigt förra året. Vissa säger det bara klick med !:) är bjudna hem till dom på söndag för grillning, ska bli jätte mysigt !

Sen har vi köpt lite nya kläder till Vidar som behövde komplettera med lite uv kläder till Spanien, shorts mm. Tänk att vi åker om typ 2 veckor !!! Galet vad tiden går fort !:)

Var även till Leos på em för att underhålla kidzen, speciellt Vidar som somnade i vagnen på bolandcity för första gången ever ! Han sover annars bara i sin säng... Men detta resulterade i att han bara sov 40 min istället för hans 2 timmar ! Så han var super trött och fick hoppa i säng redan halv sju ! Hoppas han sover bra inatt nu bara, han har nämligen redan vaknat och skrikit ett par gånger och det hör inte till vanligheterna !!!:(

Orkade inte göra någon mat ikväll så vi åt middag på subway, gott i all sin enkelhet !;)

Nu blir det sängen för imorgon står det gym på schemat !

God natt !

Kram A


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar