måndag 23 mars 2015

Resfeber !

hej på er finingar !

Kan inte fatta det men imorgon åker vi till Thailand !!!:) har nog aldrig behövt och längtar så mycket efter en resa någonsin !:)

Sist vi var i Thailand var när vi gifte oss 2011 den 1 april. Den resan var både underbar ( pga bröllopet, såklart ) men också hemsk då det regnade dygnet runt hela första veckan, livis fick vattkoppor och jag ramlade och slog upp benet och fick inte bada sen den sista veckan då det äntligen var fint väder !!! Ja ni hör ju, gah !;) har helt klart höga förväntningar på denna resa !!!:)

Älsklingen kom hem med lite pack bubbel, så vi har packat nu på kvällen och bara njutit av allt vi har framför oss imorgon !

Mamma kommer och tar över barnen vid lunch, dom kommer att bo här så att allt blir så normalt som möjligt för mina små bebisar ;)

Har ingen ångest över att åka från dom just nu... Men vänta tills vi ska kramas hejdå imorgon, buhu ! Nä då det kommer att bli toppen och välbehövlig brake från vardagen med barnen ! Kommer att komma hem utvilad och som en ny glad och mamma med massor av energi till mina guldklimpar !:)

Kommer att försöka uppdatera så mycket som möjligt men kommer nog vara flitigare på instagram ! angelicar1986 heter jag där !

Kram A


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar