torsdag 2 april 2015

Thai shopping.

God kväll vänner !

Hoppas ni har en fin skärtorsdag !?

Jag har vabbat idag. Vidar är jätte förkyld och inte alls pigg för dagis !:(

Men imorgon är det dags att komma tillbaka till verkligheten igen och efter två veckors ledighet börja jobba ! Flyger bara Vilnius tur och retur och sen är jag ledig i helgen igen, så en smygstart iaf !;)

Idag har vi iaf storhandlat och fyllt på kylen igen efter en vecka borta. Blev mycket frukt, grönt, fullkorn och gröt !!!;) inge thaimat iaf haha !

Känns så konstigt att vara hemma igen men ändå inte... Man kastas väldigt snabbt tillbaka till verkligheten och ungarna var väl glada i typ två timmar sen var det samma tjat och attityd som innan vi åkte, puh ! Det var den semestern d ;)

Har plockat ur resväskor idag och satt på tvättmaskinen. Lär behövas några tvättar innan allt är rent från resan !

Sen självklart plocka fram fynden från Thailand !:)

Blev ju mycket linnen, shorts och stråväskor som inte kommer att användas än på några mån men även två mulberry väskor, LV Kashmir sjalar och en Calvin Klein klocka !:) hittade även mycket till barnen bla dessa underbara loafers från burberry ! :)

Blev även lite presenter till mamma, pappa och Anna ! :)

Skulle lätt kunnat handla ännu mer men fick sitta på väskan för att få ihop den så hade nog inte fått ner en grej till hehe ;)

Snart kommer T hem som har jobbat idag. Blir lite kvälls fika och mys i soffan. Sen sova skönt i vår egen säng ! Är det något man saknar när man är borta så är det ens säng !;)

Kram A





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar