torsdag 9 april 2015

Då tar jag helg !

godkväll vänner !

Åh så skönt det ska bli med helg ! Idag har varit en lång men rolig dag på jobbet :)

Har haft linetraining med en ny tjej som ska börja hos oss. Känns som att jag har pratat i ett idag och är helt slut nu ! Man kör ju mest på rutin annars nu får man verkligen tänka till när man ska lära ut till någon annan ! Men sjukt kul :)

Igår hade jag kusin vitamin över på besök. Vi åt middag drack vin och pratade hela kvällen, mycket trevligt !:) vi hade tänkt att åka ner på stan en sväng men ingen av oss orkade så vi blev kvar i köket !:)

Tror att Vidar håller på att få en tand ! Han är verkligen inte sig själv... Dreglar jätte mycket, dålig aptit och så lite feber som kommer och går !? Sen har han börjat vakna på nätterna och panik gråter !:( tar ett tag att lugna ner honom men sen är det bara att lägga ner honom och han somnar om själv. Hoppas det också har med tänderna att göra, pallar inte två ungar med sömnproblem, gah !!!

Hoppas på att kunna lämna honom på dagis imorgon så att man får lite gjort hör hemma inför helgen ! Livis åker upp till Orsa och Tobbe jobbar fre & lör så blir bara jag och Vidar.

Hörs imorgon vänner !

Kram A



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar