torsdag 27 augusti 2015

Ont i mammahjärtat ❤️

Hej på er !

Vilken jävla vecka rent ut sagt !!! Hela familjen har legat däckade i nån slags magsjuka från helvetet !:( nu i juli liksom WTF !??

Livis har haft det värst och idag kände jag bara att nu är det verkligen något som inte är som det ska ! Packade in henne i bilen och upp till barnakuten. Mycket riktigt så led hon av stor vätskebrist och var så svag. Lilla pluttan, Gud så ont det gjorde i hjärtat av att se henne så dålig !

Vi blev kvar rätt länge då dom gjorde massor av kontroller och även ville få i henne vätskeersättning under observation. Hon piggnade iaf till efter att hon fått i sig lite ersättning och sovit så vi fick åka hem nu under natten med order om att ge resorb kontinuerligt nu ett tag tills vätskebalansen blivit normal igen !

Så stor skillnad nu på kvällen ! Från att ha legat och spytt i flera dagar, inte fått behålla varken mat eller dryck och haft så stora krämpor i magen å feber till att kunnat äta nu och druckit å fått behålla det och hon är så mycket piggare !!! Min stora fina älskade tjej, vad jag skulle göra allt för dig å lite till ❤️

Kram A


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar