söndag 3 januari 2016

Lata dagar & frisk luft.

hej svejs !

Oj vilka lata dagar vi haft tillsammans detta jullov. Men denna helg har jag legat dunder förkyld så har liksom inte pallat så mycket mera än korta utflykter ! Det är inte samma att vara sjuk med barn som innan när man bara kunde ligga i sängen, titta på film och tycka synd om sig själv... Nä nu ska man roa två rastlösa vilddjur !;)

Idag kom vi ut till pulkabacken en sväng och det gjorde faktiskt gott för både kropp och knopp ! Så skönt att andas frisk luft och få lite rosiga kinder. Nu kan man med gott samvete lägga sig till rätta i soffan och sätta på Disney Channel till barnen igen ;)

Igår kväll kom Anna över för lite mys. Vi åt ost bricka och drack lite bubbel ❤️ En väl behövlig kväll med mycket skratt och lite kvalitetstid med bästis !

Blev dock skit trött efter typ två glas vin då jag har något skit i kroppen. Skulle kunnat ha somnat vid åtta haha. Som tur var började Anna också gäspa vid den tiden så blev en rätt tidig kväll. Inga party pinglor längre direkt, snarare slitna småbarns morsor !;)

Imorgon är det dags för sista dagen på kursen och sen vingutdelning på eftermiddagen. Äntligen, ser så fram emot första flygningen som jag har på fredag !:)

Ha d gott vänner !

Kram A





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar